• Mail: info@veertienkusjes.nl

Wereldkaarten

800 800 Veertienkusjes
Wereldkaarten.nl

Er zijn zoveel mooie plekjes op deze aarde te vinden. Of je er nou bent geweest of je hebt een bucketlist. We hebben allemaal wel één of meerdere bestemmingen aan te wijzen op de kaart. Een wereldkaart in je interieur is een trend die we de laatste tijd veel voorbij zien komen. Voor elke inrichting is wel een bijpassende wereldkaart te vinden. Leuk om samen met je kinderen een vakantiebestemming uit te zoeken of te vertellen over de wereld aan de hand van een mooie wereldkaart aan de muur. Wij mochten een van de wereldkaarten uitzoeken op plexiglas. We hebben gekozen voor een wereldkaart met zachte tinten. Staat super in de kamer van Stijn!

Foto op plexiglas

Een wereldkaart kan op verschillende materialen afgedrukt worden. Denk bijvoorbeeld aan canvas, hout, poster, aluminium of glas. Elk van deze materialen heeft een eigen karakter. Een wereldkaart foto op plexiglas is bijvoorbeeld modern en strak, terwijl hout een landelijke uitstraling heeft. Een wereldkaart op aluminium is daarentegen industrieel. Door het materiaal te kiezen dat bij jouw stijl past zal de wereldkaart perfect tot z’n recht komen in je interieur.

Waar te bestellen?

De wereldkaarten op diverse materialen zijn te bestellen via www.wereldkaarten.nl

Wat vinden wij ervan?

De wereldkaart die wij hebben uitgezocht werd netjes in een doos met beschermende hoeken afgeleverd. Stijn sprong een gat in de lucht toen we de doos samen openmaakten. Gaaf! De kleuren zijn precies zoals deze op de website zijn weergegeven. Ik schrok even toen ik een paar krassen midden op de wereldkaart zag zitten. Gelukkig kwamen we er vrijwel direct daarna achter dat er nog een beschermlaag overheen zat. Heerlijk om deze eraf te kunnen trekken! haha. De kaart zal heel mooi staan op de kamer van Stijn. Vriendin Nicky zit in Nepal en aan de hand van de kaart kon ik Stijn al even laten zien waar dat precies is en hoever dat van Nederland af is.

Wij kunnen de wereldkaart op plexiglas aan iedereen aanbevelen.

Samenwerking

Deze review is tot stand gekomen middels een samenwerking met fotocadeau.nl

 

  • 1
1 comment
 • Simone
  REPLY

  Esther waar zijn jullie toch gebleven?
  Opeens kwam er na de landkaart niets meer.
  Geen verklaring, geen afscheid niets…
  Is er iets gebeurd?
  Vind dit helemaal niet bij je passen…
  Ik blijf trouw kijken, maar vind niets…
  Hoop snel van je te horen !!!!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.