• Mail: info@veertienkusjes.nl

Over mij

Mijn naam is Esther, ik ben 38 jaar en weduwe (dit klinkt bijna als een introductie op een AA bijeenkomst). Is dat wat mij het beste omschrijft? Nee, maar het heeft me wel gevormd. Wat mij het beste omschrijft?

  • Energiek
  • Breekbaar
  • Onzeker
  • Impulsief
  • Gedreven
  • Creatief

Ik heb het altijd al leuk gevonden om te schrijven. In mijn basisschoolperiode al schreef ik spannende verhalen. Ik kon me urenlang vermaken met het schrijven. Vanaf de middelbare school tot aan de geboorte van mijn kinderen verruilde ik het schrijven voor lezen. Toen mijn oudste dochter werd geboren ben ik gaan bloggen. Verslavend vond ik het. Bij elke activiteit dacht ik: ‘ hier kan ik wel een blog over schrijven’. Dit heb ik een paar jaar gedaan.
De passie voor schrijven is gebleven. Na het overlijden van Dennis ben ik begonnen met schrijven van een boek over de periode na de diagnose van kanker. Dit bleek echter te vroeg, te moeilijk, te zwaar. Het boek staat nog altijd in concepten klaar om verder afgemaakt te worden. Wie weet….
Een bijzonder persoon, iemand die mij weet te inspireren, spoorde mij aan weer te gaan schrijven en zo is veertienkusjes ontstaan.

Mijn verhaal

Ik leidde het perfecte leventje. Ik was gelukkig getrouwd, 2 geweldige kinderen, uitdagende baan, heerlijk huis en een gezellig sociaal leven.
In 2011 werd dat perfecte leven bruut verstoord door de diagnose kanker. Na diverse behandelingen en operaties konden we even ons perfecte leventje weer oppakken en was Dennis ‘ kankervrij’.
In 2012 viel ons sprookje weer in duigen. Ditmaal onomkeerbaar. Dennis had uitzaaiingen en had niet lang meer te leven. Na een periode van 4 maanden moest Dennis het leven loslaten en op 14 september 2012 overleed hij in mijn armen.
Er volgde een periode van ups en downs. Zwaar, loeizwaar om er alleen voor te staan met je eigen verdriet en dat van mijn kinderen. Daarnaast ook mooie dingen meegemaakt. De sterk gegroeide band tussen mij en de kinderen en de hechte vriendschappen die zijn ontstaan.
Met veertienkusjes wil ik jullie een inkijk geven in mijn leven. De verdrietige momenten, de leuke dingen en geef ik tips en trucs.

Graag nodig ik iedereen uit om na het lezen van een blog te reageren. Ik ben erg benieuwd naar jullie reacties en ervaringen. Ook tips en suggesties zijn van harte welkom.

Contact

Wanneer je graag persoonlijk advies wilt of je ervaring wilt delen, vragen wilt stellen, neem dan gerust contact met me op