• Mail: info@veertienkusjes.nl

Onze eigen Dennisboom

600 800 Veertienkusjes
Esther heeft helemaal geen zin in de kerstdagen zonder Dennis, maar midden in de nacht bedenkt ze een plan om er toch een speciale kerst van te maken.

img_6292

Ik wil geen kerst

Met tegenzin klap ik een deel van de achterbank plat en maak ik de auto zo leeg mogelijk. Bijna een onmogelijke taak, want zodra ik me omdraai ligt er alweer een lege beker, broodtrommel of een gymtas. Als de auto zo goed als leeg is, zet ik twee stuiterende kinderen erin. We gaan een kerstboom uitzoeken. Met lood in mijn schoenen stap ik in de auto. Ik wil helemaal geen kerstboom, ik wil geen kerst en ik wil al helemaal niet naar het tuincentrum om alleen een boom uit te zoeken.

Lees verder…
  • 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.