• Mail: info@veertienkusjes.nl

Mannendingen en gadgets

1024 683 Veertienkusjes

Zal ik wel of zal ik niet? Toch nog even gaan kijken misschien? Ik klap de laptop dicht waar ik net nog even alle recensies heb gelezen en de verschillen heb afgewogen. Twijfel slaat toe. In de auto bel ik nog even een vriendin en leg de keuze aan haar voor.

Ik had een jongetje kunnen zijn

Ik stap de winkel binnen en weet eigenlijk al dat ik niet met lege handen de winkel zal verlaten.

Een uur later verlaat ik de winkel met een nieuwe iPhone en een smile van oor tot oor. Hier had ik al een keer of 10 voor gekeken.

Ik had zomaar als jongetje geboren kunnen zijn. Ik ben gek op gadgets en nieuwe technische snufjes. Kortom, mannendingen! Ik kan in de Mediamarkt warm worden van de nieuwste Dyson, maar zeker ook met open mond staan kijken naar de geluidssystemen van Sonos.

Gelukkig weerhoudt mijn twijfel en moeite met het nemen van beslissingen mij er vaak van alles impulsief aan te schaffen. En dat is maar goed ook, anders hadden we regelmatig droog brood moeten eten en zag mijn woonkamer eruit als een echte “mancave”.

Bier en mannen

Op weg naar de uitgang valt mijn oog op het magazine met alle nieuwe ontwikkelingen, leuke gadgets en “mannenspeelgoed”. “Afblijven!”, spreek ik mezelf streng toe. Te laat. Voordat ik bij de auto ben heb ik de eerste pagina’s al bekeken en valt mijn oog op een powerbank. Vet!!!

Op verjaardagen ben ik vaak te vinden bij de tafel het dichts bij het bier. Niet omdat ik bier nou zo lekker vind, maar omdat zich daar ‘de mannen’ bevinden. En nee, ik hoor je denken: “Es en mannen”. Nee, mannen praten over snelle auto’s, formule 1 en smartwatches. Laat dat nou precies zijn waar mijn hart sneller van gaat kloppen.

Remco en ik zijn een gevaarlijke combinatie. Hij kan mij zo enthousiast maken als het gaat om gadgets. Zo liet ik hem de nieuwste Applewatch zien. “En, wat vind jij? Zal ik dat doen?” Dat was vragen naar de bekende weg. Ik vraag dan ook vaak maar niet naar zijn mening. Weer die twijfel. Veel geld! Nog maar ff niet doen. Dat was mijn redding.

Cadeautje van Joinz

Vorige week ontving ik een pakketje van Joinz Relatiegeschenken. Een cadeautje om te testen. Hebben ze aan mij even een goeie! Ik ben gek op dit soort dingen. Kom maar op met al die mannengadgets. Een oordeel van een vrouw kan geen kwaad. Nou ja, vrouw…. In dit geval had ik net zo goed Lester kunnen heten.

Bij het openen van de doos werd ik al blij. Een zilveren powerbank met ledblauwe lichtjes. Superhandig zo’n powerbank, maar als ‘ie er dan ook nog eens zo uitziet dan krijgt ‘ie van mij een tien!

Voor alle mannen onder ons en alle gadgetliefhebbers. Ga vooral niet naar de website van Joinz. Heel gevaarlijk!

Ik ga nu even iets meisjesachtigs doen. Lippenstift kopen ofzo. En op de terugweg rij ik misschien nog wel even langs de Mediamarkt.  • 1

Leave a Reply

Your email address will not be published.