• Mail: info@veertienkusjes.nl

Klussen voor weduwen

800 533 Veertienkusjes

Weduwe-zijn voor gevorderden: Esther gaat klussen. En natuurlijk kan ze best zelf die grote Ikea-kast in elkaar zetten.

3-klussen

Een oudroze slaapkamer

Daar sta ik dan in de Ikea. Met een tekening van mijn slaapkamer, maten erbij en een lijstje van dingen die absoluut in mijn nieuwe kledingkast moeten komen.

Maandenlang was ik met Dennis aan het fantaseren over hoe onze nieuwe slaapkamer eruit zou komen te zien. Ik had het plaatje helemaal in mijn hoofd. Een mooie grijze klepbank, een grote witte kledingkast, grijze gordijnen en veel oudroze. Bij dat laatste ging het steeds mis. Dennis wilde alles behalve oudroze. Hij dacht meer aan indigoblauw of zeegroen. En dus bleef het nog steeds bij dat plaatje in mijn hoofd.

Lees verder…
  • 1

Leave a Reply

Your email address will not be published.