• Mail: info@veertienkusjes.nl

Ik mis je

Ik kan onmogelijk papa en mama tegelijk zijn

800 600 Veertienkusjes

  Op de bank De borden en pannen zet ik even snel op het aanrecht en ik kruip lekker dicht tegen Isa aan op de bank. Ze glimlacht en legt haar hoofd tegen me aan. Het eerste uur is het stil en voel ik haar armen steeds steviger om me heen. Af en toe kijkt…

Opnieuw naar de therapeut

800 463 Veertienkusjes

Met tegenzin stap ik op de fiets. Dit gaat me weer ruim anderhalf uur kosten. Ik moet nog boodschappen doen, de badkamer schoonmaken en vandaag is het de laatste dag dat ik die broek van Isa kan ruilen. Daarnaast heb ik er gewoon ook helemaal geen zin in… om naar de therapeut te gaan. Lees…

Mijn overbezorgde puber

800 600 Veertienkusjes

Nadat ik de kaarsjes heb aangedaan en alles heb opgeruimd ploffen we met z’n drietjes op de bank. We trekken een groot, warm kleed over ons heen en voor ons staat een grote bak met chips en voldoende drinken om het komende uur door te komen. Zaterdagavond; we kijken ‘Wie is de Mol’. Lees meer……

Mijn collega’s

800 464 Veertienkusjes

Met betraande ogen stap ik het kantoor binnen. Met mijn hoofd naar de grond gericht loop ik naar mijn werkplek. Ik zet mijn computer aan en stort me op mijn werk. Mijn collega zet een kop koffie naast me neer en legt haar hand op mijn schouder. Ze zegt niets, maar ik voel haar begrip…

Ik mis je – samengesteld gezin

800 600 Veertienkusjes

Terwijl we voor de tent in het zonnetje genieten van een bakje koffie komt één van de kinderen het pad op lopen. Tien minuten geleden zijn ze met elkaar vertrokken naar het zwembad. Even nog een bakje koffie drinken en dan zouden ook wij naar het zwembad komen. Lees verder…

To do: psycholoog bellen

800 457 Veertienkusjes

Gespannen kijken we de arts aan. Hij kijkt nog even naar zijn computerscherm op zoek naar woorden… “Ik heb slecht nieuws voor jullie, heel slecht nieuws”. Gewoon even praten Na het gesprek met de arts over het hoe en waarom is mijn eerste vraag: ‘Hoe moeten we dit nu aan de kinderen vertellen?’ Vanaf dat…

Mijn karakter is veranderd

800 533 Veertienkusjes

Iemand vertelde me ooit dat je karakter vormt door de gebeurtenissen in je leven. Ik vond dat zo’n onzin! Ik stond midden in het leven. Ik was getrouwd, twee kinderen, lieve vrienden, alleen maar liefde en dat straalde ik uit. Ik was blij, enthousiast, gelukkig en ondernemend. Mijn karakter was niet gevormd door gebeurtenissen. Zo…

Mam, hou je nog wel van papa?

800 533 Veertienkusjes

In het leven van weduwe Esther is een nieuwe man. Het maakt haar blij en ze wil dit graag met de kinderen delen. Tijdens de eerste kennismaking spelen Stijn en Isa leuk met zijn kinderen. Maar ineens slaat Isa als een blad aan de boom om… Lees verder…

Weduwe op Valentijnsdag

800 281 Veertienkusjes

Terwijl ik naar de bank loop met mijn koffie om eens even lekker tussen de kussens in te ploffen, hoor ik een doffe klap in de gang. Ik was blijkbaar in gedachte verzonken en schrik. Mijn koffie klotst over de rand en valt op mijn pas gedweilde vloer. Ik kijk door het raam en zie…

Eén goed voornemen dit jaar

800 340 Veertienkusjes

Blogger Esther was altijd fanatiek in het maken van goede voornemens, vooral in onhaalbare. Dit keer neemt ze een tip van Dennis, haar overleden man, ter harte… Het is weer tijd om over goede voornemens na te denken. Daar deed ik altijd heel fanatiek aan mee. Het bleef bij mij dan ook nooit bij één goed…