• Mail: info@veertienkusjes.nl

Hij is leuk!!!

1024 682 Veertienkusjes
Net toen ik het wilde opgeven kwam ik ‘zijn’ profiel tegen. We stuurden berichten over en weer, spraken elkaar uren via FaceTime en planden een eerste date. Was ik verliefd ??

slider1

Spannend hoor dat online daten! Ik had wat gechat, wat telefoongesprekken gevoerd en een paar dates gehad. Het was het allemaal niet. Was ik gewoon te kritisch? Ik dacht juist dat ik er nu wel klaar voor was. Ik vergeleek niemand met Dennis en probeerde juist de positieve dingen van iedereen te zien.

Stel dat ik zijn kinderen niet zo aardig vind?

Al snel merkte ik dat het allemaal niet zo simpel was als ik dacht. Iemand zonder kinderen leek me wel geschikt. Kinderen… ik zal alleen maar beren op de weg. Stel nou dat we in de toekomst op vakantie zouden gaan? En stel nou dat ik zijn kinderen nou helemaal niet zo aardig vind?
Een man zonder kinderen ging het toch niet worden. Dat werkte helemaal niet. Ik moest oppas regelen om iets leuks te kunnen doen. En niet om het weekend, maar ieder weekend.

Ik raakte aan de praat met iemand die drie kinderen had. Drie!!! Ik probeerde dat maar even naast me neer te leggen. We hadden leuke gesprekken en na een paar weken ging ik een eerste date toch maar aan. Al snel ging het gesprek over ‘de EX’ en voor de avond voorbij was wist ik alles over de ex van deze man, maar niets over hemzelf.

Niemand kon Dennis vervangen

Ik nam afscheid en verdrietig ging ik naar huis. Ik realiseerde mij dat ik nooit meer het gezin zou kunnen vormen wat ik had met Dennis. Ik had daar helemaal niet zo bij stil gestaan. Ik zag mezelf over een aantal jaar weer helemaal in dezelfde situatie, maar dan met een andere man. En ergens was het ook maar goed dat dat helemaal niet mogelijk is. Wie kon Dennis nou vervangen? Niemand!

Net toen ik klaar was met het daten en ik had besloten er maar het beste van te maken met de kinderen zag ik ‘zijn’ profiel. Ik was onder de indruk en één berichtje kon geen kwaad. Vrij snel kreeg ik een berichtje terug en diezelfde avond zaten we drie uur lang te chatten. Hij is leuk!!!! Ik kon er niet van slapen. Ik had me nog niet eerder zo gevoeld.

De dagen die volgden werd het gevoel alleen maar sterker. We wisselden telefoonnummers uit en de hele dag stuurden we berichten over en weer. Af en toe kreeg ik een leuke foto van hem met zijn kinderen. Wauw! Ze gingen zwemmen, een ijsje eten, naar de speeltuin. Allemaal leuke dingen. Zelf barstte ik ook van de energie. Ik ondernam van alles met de kinderen en alles was mogelijk. De kinderen merkten het ook aan me en genoten er ook zichtbaar van.

Was ik verliefd???

We hadden afgesproken om een keertje te FaceTimen. Kletsen met livebeeld!! Spannend! Ik had nog een uur de tijd en ging als een malle door het huis om alles op te ruimen, trok mijn mooiste kleren aan en in de laatste minuten werkte ik mijn make-up nog even bij. Stel nou dat hij mijn aanrecht vol pannen zou zien staan. Waar maakte ik me druk om… het is een man! Enfin, ik was er helemaal klaar voor. De telefoon ging. Inkomend FaceTime gesprek…. Whoehaaaa!!!! Ik nam op en de eerste paar minuten sprak ik met een enorme knoop in mijn keel en een trilstem. Al snel stelde hij me op mijn gemak en ruim twee uur later waren nog steeds niet uitgepraat.

Het was al laat en we moesten allebei de volgende dag weer werken. We hingen op. Ik slaakte een gelukskreet. Hij is leuk!!! Ik stuiterde nog wat door het huis en kon die enorme glimlach niet meer van gezicht krijgen. Van slapen kwam helemaal niets. Ik kon alleen maar aan het leuke gesprek denken. Was ik verliefd????

Ik ging bijna op vakantie en we probeerden van alles om nog te kunnen afspreken voor mijn vakantie. Oppas was geregeld en de eerste date stond gepland.

Wordt vervolgd….
  • 2
2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.