• Mail: info@veertienkusjes.nl

Het strand; een gevaarlijke plek voor impulsieve gedachten

800 600 Veertienkusjes

Het zand voelt nog koud aan, maar de kussens op de loungebank zijn al warm geworden van het steeds feller wordende zonnetje. Ik bestel een koffie en de kinderen vliegen gelijk naar het speelhuisje dat verderop in het zand staat.

Weer een piekmomentje

Het is nog rustig op het strand, ik hoor de zee en op de achtergrond klinkt een heerlijk rustig muziekje. Weer zo’n piekmomentje en ik geniet met elke vezel in mijn lichaam.

Hiervoor hoef je toch niet naar Ibiza, Mallorca of zelfs Thailand? bedenk ik me. Terwijl ik dat denk gaan mijn gedachten terug naar mijn huwelijksreis naar Thailand. Wat was het daar mooi. De mensen zo vriendelijk, de natuur vol met onverwachte schoonheden en het strand en de zee zoals een bountyeiland uit een tijdschrift.

Thailand

Wat hebben Dennis en ik nog vaak gefantaseerd over Thailand. Zelfs toen Isa werd geboren. We hebben altijd gezegd dat we een keer de kinderen meenemen naar dit prachtige land.

Ik fantaseer nog wat verder terwijl ik met mijn voeten wat heen en weer wiebel in het warmer wordende zand. Mensen die mij kennen weten inmiddels dat ik behoorlijk impulsief ben en dit soort momenten gevaarlijk zijn. Voornamelijk voor mijn portemonnee.

Zo besloot ik impulsief mijn interieur te veranderen, een vakantie te boeken in een studieweekje en een personal trainer in te schakelen.
Vandaag gaan mijn impulsieve gedachten uit naar een verre reis. Waarom niet? Ik wil dat gevoel van toen meegeven aan mijn kinderen.

Bali

Bali it is!! Ik ga een verre reis maken met de kinderen. Ik ga het doen. Bali. Eerst even sparen en en me er verder in verdiepen. Volgend jaar ga ik met de kinderen naar Bali. Yes!

Rozig, met zongebruinde armen en zand in onze haren vertrekken we eind van de middag weer naar huis. Door de zojuist genomen beslissing was dit weer een hele dure middag.  • 1

Leave a Reply

Your email address will not be published.