• Mail: info@veertienkusjes.nl

Happy New Year!

800 600 Veertienkusjes

Champagneglazen en oliebollen staan klaar. Ok, de restjes van de oliebollen dan… Voor de kinderen staat er limonade, soesjes, spekjes en een berg chips. Terwijl ik dit schrijf heb ik drie soesjes in mijn mond gepropt en op mijn new year outfit liggen kruimels chips. Mijn goede voornemens beginnen gelukkig morgen pas.

Ik heb er zin in!

Buiten klinken de eerste knallen en overal in huis zijn mensen zich aan het klaarmaken voor een gezellig feestje. Ik ben de hele dag al bezig met de voorbereidingen om met mijn vrienden het jaar te eindigen met een knallend feestje en nog feestelijker het nieuwe jaar te beginnen. Ik heb er zin in. Zin om een turbulent jaar achter me te laten en het in 2018 opnieuw te proberen.

Wat mis ik hem

Ik wordt altijd een beetje emotioneel op de laatste dag van het jaar. Het hele jaar passeert de revue en hoe optimistisch ik ook ben, de mindere momenten blijven altijd een beetje hangen. Het is vijf jaar na het overlijden van Dennis en het afgelopen jaar heb ik er meer dan ooit bij stilgestaan. Jeetje, wat mis ik hem! Wat mis ik het leven dat ik had.

Het afgelopen jaar zijn de kinderen en ik ook meer dan ooit een team geworden. Ze zijn ouder en wijzer geworden en we beleven steeds meer mooie momenten samen. Onze lastminutevakantie naar Mallorca was één van de mooiste herinneringen. Wat hebben we genoten!

De kinderen in 2017

Afgelopen jaar was ook het jaar dat ik steeds meer van Dennis terugzag in Stijn. Zijn grootste passie: voetbal waar ik wekelijks getuige van mag zijn. Dat speelt zich niet alleen af in het veld, maar ook thuis achter de Playstation. Dan zit hij met zijn benen over elkaar en bij iedere actie trekt hij hetzelfde gezicht als Dennis.

Isa heeft zich in het afgelopen jaar ontwikkeld van meisje naar jonge vrouw. En wat voor één! Een prachtige meid. Het gemis bij haar is dagelijks voelbaar, maar ze gaat er steeds beter mee om en ik ben zo enorm trots op haar!

Mooie mensen

Ik heb nieuwe mensen leren kennen in het afgelopen jaar. Bijzondere, mooie mensen die ik in mijn hart heb gesloten. Het was ook een jaar van afscheid. Een moeilijke beslissing om mijn relatie met Remco te beëindigen. Ik heb een oude liefde opnieuw gevonden en ook weer afscheid van moeten nemen. Misschien is het mijn tijd gewoon nog niet. Ik begin steeds meer te beseffen dat mijn vrienden, die me regelmatig vertelden dat ik eerst zelf gelukkig moet worden, gelijk hebben. Een mooi voornemen voor 2018!

Veertienkusjes en mijn boek

Goede voornemens voor 2018? Das zo’n standaard riedeltje: afvallen, hardlopen, meer rust en regelmaat etc. Ik schrijf ze niet eens meer op. Komend jaar ga ik de lat een stukje hoger leggen. Naast de standaard goede voornemens heb ik besloten om Veertienkusjes groter te maken. Ik ga regelmatiger bloggen. Niet alleen over mijn leven als weduwe. Ook ga ik meer tijd vrijmaken voor het schrijven van mijn boek. Over precies een jaar wil ik kunnen zeggen dat ik iets heel moois heb bereikt. Namelijk het uitbrengen van mijn boek.

Ik wil jullie bedanken voor het volgen van Veertienkusjes het afgelopen jaar, jullie hartverwarmende reacties en likes. Ik wens jullie een hele gezellige jaarwisseling met iedereen die je lief is. Tot ziens in 2018!

Ik ga de laatste oliebollen opeten voordat iedereen komt!
  • 2

Leave a Reply

Your email address will not be published.