• Mail: info@veertienkusjes.nl

En nu ga ik ontspannen!

1024 768 Veertienkusjes

Ze zijn lief, leuk, gezellig en grappig. De beste kinderen ever! Mijn kinderen. Maar soms, soms wens ik een weekend zonder: “Maahaaam!” Dan ben ik ze even zat. Mag ik dat wel zeggen? Ja, dat mag ik.

Kids op bed en Netflixen

Een paar jaar geleden kon ik om 19.00 uur ’s-avonds op de bank ploffen en Netflixen. Met gemak keek ik drie films weg en een serie had ik binnen een week gekeken. 4 seizoenen!

Tegenwoordig ben ik van 07.00 uur tot 21.30 uur up and running. Ik mag blij zijn als ik even tijd heb om het nieuws te lezen, maar ook dat is er vaak niet eens bij. De meest schokkende nieuwsberichten hoor ik vaak tijdens de voetbaltraining of in de supermarkt. “Heb je gehoord van de situatie in ….?” Dan knik ik maar een beetje en “oe” en “aah” wat mee, waarna ik in de auto snel even een nieuwszender opzoek.

Mijn plekje

Ik had altijd zo’n lekker plekje in de bank. Het hoekje waar je lekker in de kussens kunt duiken en waar het een uitdaging is je ogen open te houden. Nou, dat plekje is nu van Isa. Zodra ik mijn hielen licht duikt ze erin om er tot 21.00 uur niet meer uit te komen.

Op mijn vrije dag gaat de hectiek gewoon door. Er moet worden schoongemaakt, gewassen en de koelkast moet weer worden gevuld. Net als ik mijn kopje thee heb gepakt en met een tijdschrift op de bank (op “mijn” plekje) wil neerploffen hoor ik de achterdeur. “Hoi mam!!! Ik ben thuis. Het laatste uur viel uit. Lekker he?” Als ik nog een kop thee pak voor haar neemt ze een sprint naar de bank en ben ik wederom mijn plekje kwijt.

Hangmat

Van Tropilex ontving ik deze week een hangmat. Gaaf!!! De grootste fout die ik maakte was het pakket open te maken waar de kinderen bij waren. “Oh leuk! Tweepersoons! Daar kan ik mooi in chillen met mijn vriendinnen!” De hangmat werd uit mijn handen gegrist en werd enthousiast laten zien aan haar vriendinnen via FaceTime. Diezelfde middag hing ze in het najaarszonnetje met haar vriendinnen te chillen.

En nu is het klaar! Nu ben ik aan de beurt. Aankomend weekend even geen “mahaaam!” om me heen, chillen in de hangmat en in slaap vallen op “mijn” plekje in de bank nadat ik drie films heb gekeken.

Tropilex, bedankt voor jullie bijdrage aan een stukje ontspanning!

Wil jij ook zo’n mooie hangmat of hangstoel? Neem dan eens een kijken op de website van Tropilex

   • 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.