• Mail: info@veertienkusjes.nl

De eerste date – het vervolg…

800 800 Veertienkusjes
Na een tijdje chatten en bellen was het tijd voor de eerste date. Eindelijk ging ik zien of hij net zo leuk is als aan de telefoon. Oppas was geregeld, het was tijd om te gaan. Met gierende zenuwen vertrok in naar Bergen.

boxer_1478120890-690575_asset

De eerste date stond gepland. Nog ruim een week wachten en in de tussentijd maakte ik mij klaar voor de zomervakantie met de kinderen. We hadden wat moeten schuiven met oppas en afspraken, maar uiteindelijk was het gelukt. Waar een wil is, is een weg. En de wil was er zeker! We hadden dagelijks contact. Het eerste bericht in de ochtend en het laatste bericht aan het einde van de avond kwam van hem. Gedurende de dag stuurden we wat foto’s naar elkaar en wisten we precies van elkaar wat we deden. Meestal in de avond spraken we elkaar nog even via FaceTime. Dat ‘even’ was dan meestal een uur of twee.

Die verdomde vlinders!

Hoewel ik barstte van de energie kwam ik nergens meer aan toe. Ik moest nodig stofzuigen en de stapel was groeide ook gestaag door. Ik sliep ook veel te kort. Vaak waren we nog tot laat aan het FaceTimen en daarna was ik vaak nog te hyper om te gaan slapen. Ik werd er zelfs midden in de nacht wakker van. Dan dacht ik even aan hem en gierden ze door mijn buik. Die verdomde vlinders!

Mijn vriendin kwam oppassen en ze hielp me nog even met het uitzoeken van de juiste oorbellen en schoenen. Veel te vroeg stapte ik in de auto. We hadden afgesproken in Bergen. Vijf minuten voordat we hadden afgesproken kreeg ik een berichtje dat hij er al was. Ik reed de parkeerplaats op en daar stond hij. Hoewel ik dagelijks voor mijn huis moest inparkeren en dat altijd zonder problemen ging, parkeerde ik de auto nu hortend en stotend de parkeerplek in. Ik liet de koppeling slippen en liet de auto tot twee keer aan toe afslaan. Met een hoofd als een tomaat kwam ik de auto uit. Wat een afgang!!!

Ik wilde helemaal niet dat deze avond zou eindigen.

Terwijl we naar het restaurant liepen hadden we al voldoende gesprekstof en werd er al heel wat gelachen. Er passeerden wat mensen en dat gaf me gelegenheid om even achter hem te lopen. Goeie kont!!!!

Ok, nu moest ik rustig aan het tafeltje gaan zitten, buik inhouden, geen glazen omstoten en vooral niet lachen met een knorretje. Ik was vreselijk zenuwachtig!

Die zenuwen waren na 10 minuten helemaal verdwenen. Hij was echt heel leuk! En hoe kon het ook anders. We hadden elkaar al zoveel gesproken. Zou toch raar zijn als we elkaar nu niets te vertellen hadden. We waren nog lang niet uitgesproken. Voor we het wisten moesten we afrekenen omdat ze gingen sluiten. We keken elkaar verbaasd en lachend aan. We waren nog lang niet klaar!

We besloten ons leuke gesprek nog ergens anders te vervolgen. Een vreselijke tent waar het personeel ietwat te amicaal en zingend door de tent liep. Dat leverde weer genoeg hilarische momenten van plaatsvervangende schaamte op. Ook deze tent ging sluiten en het was nu echt tijd om naar huis te gaan.

Die zoen was hemels!

We liepen extra langzaam naar de auto. Ik wilde helemaal niet dat deze avond eindigde. Het was zoooo leuk! Jeetje, en nu? Drie zoenen geven, of een zoen op zijn mond? Hoe doe je dat als je al 35 jaar ben geweest? Toen ik 18 jaar oud was, wist ik het wel. Nu was ik 17 jaar ouder en wist ik het helemaal niet.

Ik opende de auto, zette mijn tas neer en toen ik mij omdraaide pakte hij me vast. Vanaf dat moment wist ik dat ik niet meer hoefde na te denken over die drie zoenen. Hij zoende me en ik zweefde even boven de grond. Allebei overdonderd door het gevoel stapten we in de auto en reden we naar huis. Nog voordat ik thuis was kreeg ik dit bericht:

c767e54d65d469d334cb461f4562e0f7
Toen ik thuiskwam slaakte ik een gelukskreet! Ik vertelde mijn vriendin in geuren en kleuren hoe leuk het was en hoe heerlijk die zoen was. Ik was verliefd! Zeker weten! Dit ging absoluut een vervolg krijgen.

Toen mijn vriendin weer naar huis was, zat ik nog even op de bank na te genieten. Intussen keek ik naar een foto van Dennis. Door mijn vette glimlach heen, kwam een traan. Wat wilde ik hem dit graag vertellen! Hij zou zo blij voor me zijn. Ik voelde zijn goedkeuring en mijn tranen maakten weer plaats voor een glimlach.

Het bleek niet zo makkelijk op die roze wolk te blijven… Wordt vervolgd…
  • 2
1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.