• Mail: info@veertienkusjes.nl

Een mini-Dennis

800 800 Veertienkusjes

Het zoontje van Esther begint steeds meer op zijn vader Dennis te lijken. In deze blog vertelt ze over hoe dit haar ontroert en…. doet schrikken!

stijn

Stijn wil spelen

Terwijl ik aan de keukentafel zit en een poging doe om mijn boek verder af te maken, speelt mijn zoontje Stijn een spelletje op de Wii. Het is de eerste keer dat ik hem daadwerkelijk zie spelen. Eerder stond de Wii in de kast voor de sier. Het lukte mij niet om ‘m aan te sluiten. De Wii was een kerstcadeautje en omdat de kerst weer in aantocht is en het mij nog steeds niet was gelukt werd het nu maar eens tijd om hulp in te schakelen. Toen een vriend kwam, bleek mijn HDMI-aansluiting defect. Ik kon er dus niets aan doen. Voor de duidelijkheid: ik kon er dus niets aan doen!

Lees verder…
  • 2

Leave a Reply

Your email address will not be published.