• Mail: info@veertienkusjes.nl

De kaart komt eraan hoor!

800 568 Veertienkusjes

Alweer een week is verstreken sinds de tweeling van mijn allerliefste ex-buren zijn geboren. Twee meiden, Julia en Sofie. En wat zijn ze mooi!!! Terwijl hij belt om te vertellen dat ze geboren zijn besef ik hoeveel ik mijn buren mis. Even een praatje over de schutting of een wijntje in het vroege avondzonnetje voor het huis. Na mijn werk rij ik gelijk naar de winkel om een mooie kaart te kopen.

Weer niet opgestuurd!

Ik kom thuis uit mijn werk en samen met de kinderen en hun speelmaatjes loop ik de woonkamer binnen. De jassen worden in de gang gesmeten en de tassen belanden op tafel. Terwijl ik mijn tas ernaast leg zie ik de kaart liggen. Oh nee!!! Nog steeds niet opgestuurd! Even wat drinken en wat lekkers klaarmaken voor de kids en als ze gaan spelen ga ik de kaart schrijven. Dan kan ik ‘m voor het eten op de brievenbus doen en ligt de kaart nog voor het weekend op de deurmat.

Een hele normale dag

Terwijl ik het drinken inschenk zie ik dat ik ook nodig de koelkast moet schoonmaken. Ik gooi alvast wat spullen weg die ik niet meer gebruik. De koelkast is redelijk leeg, perfecte timing voor een schoonmaakbeurt voordat morgen de boodschappen er weer in gaan. Ik open de prullenbak en ook die moet nodig geleegd. Ik haal de zak eruit en terwijl ik naar de lade loop om een nieuwe zak te pakken zie ik dat de vaatwasser klaar is. Ik open de deur en begin de vaatwasser uit te ruimen. Als ik de schoolbekers in de lade zet erger ik me aan de kruimels op de bodem. Ik haal alles uit de lade en pak de stofzuiger uit de kast om de kruimels op te kunnen zuigen. Het schroefje van het stopcontact zit los. Ik loop naar zolder om een schroevendraaier te halen en besluit gelijk even een was in de machine te gooien. Handdoeken liggen in de droger en ik vouw ze gelijk even op. Onderweg naar beneden leg ik de schone handdoeken in de badkamer waar mijn oog valt op het lege wc-rolletje. Ik loop naar beneden om een nieuwe wc-rol te halen. Halverwege de trap gaat de bel. Het vriendje van Stijn wordt opgehaald en Isa stapt op haar fiets om haar vriendinnetje weg te brengen. Ik moet nodig aan het eten beginnen voordat we weer pas om 19.00 uur eten. De vaatwasser is nog halfvol en staat open en de schoolbekers en bakjes staan nog op het aanrecht. De stofzuiger ligt in de kamer en het sopje om de koelkast mee schoon te maken is inmiddels koud geworden.

Een hele normale dag dus….

Als de kinderen op bed liggen, ik eindelijk de vaatwasser verder leeg kan maken en een nieuw sopje maak voor de koelkast valt mijn oog op de kaart. Neeeee!!! Weer vergeten!

Morgen ga ik het gewoon weer opnieuw proberen. Michel en Maaike, de kaart komt eraan hoor!
  • 4

Leave a Reply

Your email address will not be published.