• Mail: info@veertienkusjes.nl

De dag dat ik weduwe werd

1024 515 Veertienkusjes

De man van Esther, Dennis, is ernstig ziek. Esther is op van vermoeidheid, maar wil Dennis liever niet meer alleen laten…

slider-all

Ik ben op

Het is vrijdag 14 september 2012. Dennis ligt vredig te slapen in een bed in de woonkamer. Ik weet dat het elk moment kan gebeuren en ik zorg dat ik hem geen moment alleen laat. Mijn matras ligt in de hoek van de woonkamer en de babyfoon staat ernaast. Vanaf het moment dat hij een bed in de woonkamer heeft, slaap ik naast hem. Bij iedere zucht of vreemde ademhaling schiet ik omhoog en leg ik mijn hoofd op zijn borst. Ik ben op. Ik slaap al dagen niet omdat ik zo bang ben dat ik het moment mis dat hij zijn laatste adem laat.

Lees verder …
  • 1

Leave a Reply

Your email address will not be published.