• Mail: info@veertienkusjes.nl

Alleen op vakantie met de kinderen

800 600 Veertienkusjes

Esther doet het maar mooi even: alleen op vakantie met de kinderen! Inpakken, 1100 kilometer rijden, tent opzetten… En genieten. Toch?

Esther-2

Vakantieplannen

Zomervakantie. Waar anderen er bij de gedachte al blij van worden, word ik er vooral een beetje verdrietig van. Voorheen dook ik in oktober al de boeken in en zocht ik urenlang op het internet naar de leukste campings of resorts. Het liefst had ik in december al iets geboekt en konden we er maandenlang naar uitkijken. Vakantie is echt zo’n gezinsdingetje.

Nu ga ik alleen op vakantie met de kinderen, en wacht ik tot het laatste moment met het boeken van vakantie. Ik stel het uit, mede omdat ik geen beslissingen kan nemen. Ik wil van alles en er komen regelmatig wilde plannen voorbij. Curaçao, kamperen in Italië, rondreis door Thailand… Maar als het op boeken aankomt haak ik weer af. Ik kom niet verder dan de camping op zo’n 20 minuten afstand van huis en zelfs dat voelt als een onmogelijke opgave. Zoals die eerste vakantie zonder Dennis…

Lees verder…
  • 2

Leave a Reply

Your email address will not be published.