• Mail: info@veertienkusjes.nl

14 km Cruijff Foundation Run

800 600 Veertienkusjes

Ik ben zenuwachtig!!!

Mijn hardloopschoenen staan klaar bij de deur. Ik trek nog 1 keer het touwtje van mijn wijder geworden hardloopbroek aan en zet mijn lange haar vast in een staart. Mijn startnummer ligt klaar bij mijn tas waar ik nog een extra flesje water en warme trui in heb liggen. Over een uur vertrekken we richting Amsterdam. Ik ben zenuwachtig!!!

Cruijf Foundation Run

Vandaag, 25 april, de dag dat Johan Cruijff 70 jaar zou zijn geworden. Nummer 14, Ajax, inspirator en vooral groot voorbeeld voor Dennis. Het is dan ook vandaag dat Ajax samen met Le Champion een hardloopwedstrijd heeft georganiseerd van 14 kilometer langs 14 gedenkwaardige plekken in Amsterdam, waarbij de start in het Olympisch stadion plaatsvindt en de finish in de Arena is.

Veertien! Daar was natuurlijk geen twijfel over mogelijk. Hier moest ik mij voor inschrijven.

Ik ga dit doen!

Een paar weken geleden liep ik met moeite 10 kilometer en zag ik het totaal niet zitten. Ik was zelfs van plan om mijn startnummer weg te geven. Ik hield mezelf voor dat het niets voorstelde en dat er wel weer een andere loop voorbij zou komen. Gek genoeg lag ik er zelfs wakker van. Het is helemaal niet een loop die niets voorstelt. Ik moet hierbij zijn. Al moet ik kruipend over de finish! De volgende dag stond mijn besluit vast. Ik ga dit doen!

Dennis, deze doe ik voor jou!

Nu is het moment daar dat ik ‘m ook echt ga lopen. Aan mijn voorbereiding zal het niet liggen en ik ben ervan overtuigd dat ik ‘m ga halen. Vorige week liep ik een trainingsrondje van 13 kilometer. Het ging zeker niet vanzelf, maar ik wist dat ik klaar zou zijn voor de Cruijffrun. Ergens maak ik me er ook totaal geen zorgen om. Dit zijn van die momenten waarop ik weet dat Dennis bij me is.

Dennis, deze is voor jou! Ik weet dat je elke kilometer bij me zult zijn.
  • 2

Leave a Reply

Your email address will not be published.